Wij zijn een full service

hosting &
Design bureau

Kom snel bovenaan in Google zoekresultaten

Gevonden worden door Google is essentieel voor je website en dus voor je bedrijf. Maar het is ook lastig, want Google verteld je niet hoe je hoger komt in de zoekresultaten. Alleen dat je website relevant moet zijn voor bezoekers.

Het visitekaartje

Je website is het visitekaartje van je bedrijf. Met een professioneel uiterlijk, passend bij jouw diensten of produkten, die een goede en betrouwbare indruk geeft aan jouw potentiële klanten.

De uitdaging

Het doel van je website is klanten maken van bezoekers. Niets meer en niets minder. Durf jij te zeggen dat jouw website die uitdaging nu aankan?

Een onconventionele aanpak

  • een professionele website voor je bedrijf wilt laten bouwen
  • geen investering wilt doen in het ontwikkelen van een website waarvan je niet weet of die klanten gaat opleveren
  • geen maatwerk wilt maar wel oog voor detail
  • een website wilt voor een vaste prijs

…dan willen wij je graag helpen met een nieuwe website. Lees HIER hoe we dat doen.

De goedkoopste aapak

  • zoek je een gratis website
  • wil je korting op onze vaste prijzen
  • wil je onze bewezen aanpak veranderen
  • wil je gratis twee weken een website proberen

…dan verwijzen we je graag door naar een van onze collega’s LINK NAAR LETMEGOOGLETHATFORYOU

Waarom wij anders zijn

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make point of using a type specimen book.

Ons laatste werk

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Onze vaardigheden

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It is a long established fact that a reader. It was popularised in the 1960s with the release.

Wat klanten zeggen

Henk is een zeer betrouwbare vakman. Een echte webdesign specialist die zijn vak verstaat. Hij weet heel goed jouw wensen te vertalen in de vormgeving en functionaliteit van de website. Hij hanteert daarbij voor zichzelf ook een hoge kwaliteitsnorm. Hij levert geen halve producten. Hij heeft oog voor detail, is scherp, en gaat voor een compleet en mooi eindproduct. Hij is eerlijk. Als hij iets niet mooi vind, zal hij dat op een prettige manier laten weten en komen met een alternatief. Klantgericht is hij in hart en nieren. Hij staat altijd voor je klaar, zelfs na sluitingstijd. Heb je een vraag, Henk regelt het meteen voor je. Ook neemt hij de tijd om je te leren hoe je zelf het basis onderhoud van je site kan doen. Je krijgt dan intensief 1op1 training. Ook na het opleveren van je site blijft Henk betrokken als adviseur. Bij Henk is je website in goede handen!

Judith van Zelm van Eldik

Leiderschaps- en gedragstrainer, (team) coach, stembevrijder, katalysator, scherp, creatief en vakkundig, Twist2Change

Het is prettig samenwerken met Henk. De persoonlijke, maar tegelijkertijd professionele samenwerking bij het ontwerpen en bouwen van mijn bedrijfswebsite waren precies wat ik zocht. Het resultaat is er dan ook naar! Na een half jaar kan ik al zeggen dat ik van meerdere opdrachtgevers die mij zelf niet eerder kenden heb gehoord dat de website ze over de streep heeft getrokken om contact op te nemen. Een aanrader voor kleine en middelgrote bedrijven die een passende website voor dito budget nodig hebben!

Hélène Oostdijk

InsideStory

In het 'aanpakken' van mijn website weet Henk direct de juiste vorm en toon te vinden. Hij neemt initiatief en denkt mee. Vooral ben ik blij dat ik niet meer keuzes hoef te maken uit honderden mogelijkheden maar hij het overzichtelijk voor me maakt. Daarmee kan ik me weer richten op inhoud, en vorm en functionaliteit in vertrouwde handen geven.

Marjan Willemsen

Coaching & Counseling

Het Reumafonds heeft meerdere malen met Henk gewerkt en zal dit in de toekomst blijven doen omdat hij meedenkt met de wensen van de organisatie en in de uitvoering altijd boven de verwachtingen presteert.

Simon Albers

Online coördinator, ReumaNederland

Prima samenwerking en een uitstekend resultaat....wat wil een mens nog meer?

Hanny Reneman

Kunstenaar, Hanny Reneman

De samenwerking met Henk van Houtvrij om tot een nieuwe website te komen was bijzonder prettig: inspirerend, betrokken, adequaat!

Karin Kievit

Karinkievit.nl

Wat wil je?
Vraag het!

Heb je nog vragen? Specifieke wensen? Wij denken graag met je mee. Suggesties van jouw kant zijn ook welkom!